Управління Нацполіції міста Києва відкрило кримінальне провадження щодо погрози голові громадського руху "КИЯНИ РАЗОМ", депутату Київради Ярославу Діденку, та спроби перешкоджання його громадській діяльності.

Співробітники поліції 15-го лютого дізналися про те, що здійснюється пошук виконавця злочину замовниками за винагороду. Правоохоронці дізналися, що замовники мали намір влаштувати вибух в громадській приймальній депутата, яка розташована на Печерську в центрі міста.

"Завдяки втручанню поліції вдалося з‘ясувати державний номер автомобілю Mercedes G, яким користувалися замовники, та адресу київського бізнес-центру, де вони постійно перебувають. Також стало відомо прізвище кримінального авторитету, до якого мають відношення вищезгадані особи. Зараз правоохоронцями з‘ясовується особа-замовник, – прокоментував Ярослав Діденко – Для мене дана ситуація в 2019 році, в центрі Києва, є дикунством. Завдяки свідомим киянам вдалося попередити напад на мене та працівників нашої громадської приймальні".

Депутат вважає, що даний інцидент є політичним замовленням, яке мало за намір завадити його громадській діяльності та залякати напередодні парламентських виборів.

"Для мене велика честь представляти центральний район Києва. Я гордий тим, що народився тут, мешкаю і маю змогу відстоювати наші київські традиції.
Мене вже судила партія регіонів та знімала з виборів, я пройшов з першого дня весь Майдан, і це не перші погрози розправи. Я не краду і не беру хабарів. Весь свій час віддаю громадській діяльності. Старі політичні ділки хочуть реваншу на виборах в центрі Києва, в самому серці України на Печерську", – зазначив депутат на своїй сторінці у фейсбуці та закликав чинити опір бандитизму в місті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Ярослав Діденко – відомий київський громадській діяч, депутат Київради, член оргкомітету Майдану. Завдяки громадській діяльності Діденка було зупинено будівництво хмарочосу на місці кінотеатру «Зоряний» та повернуто в комунальну власність вкрадений фонтан біля нього, зараз відбувається реновація на оновлення кінотеатру «Зоряний», який запрацює в цьому році. Ярослав Діденко виступив організатором протистояння громади проти забудови Печерської площі та ринку в центрі Києва, завадив забудові стадіону легендарного заводу «Арсенал», Будинку іподрому на вулиці Омеляновича–Павленка та багатьох інших київських пам`яток.

Кому відома інформація про спробу нападу на приймальню депутата прохання повідомити на номер 044 228 27 20.

Прес-служба громадського руху «Кияни разом!»