Справа щодо польотів колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка до Росії 3 квітня 2015 року разом з Віктором Медведчуком сфабрикована і ґрунтується на неправдивих даних обвинувачення, пише Газета по-українськи.

Про це заявив адвокат Олександр Мазур, який представляє в суді підполковника СБУ, якому інкримінують організацію незаконного перетину кордону України.

"Під час судового засідання був допит свідка зі сторони обвинувачення, який чітко заявив, що 3 квітня 2015 року ніяких незаконних польотів Наливайченка не було", - сказав Мазур.

Він переконаний, що ця справа – політична, адже Наливайченко - кандидат у президенти, і таким чином влада через СБУ чинить тиск.

Сам свідок - діючий співробітник СБУ, в суді розповів, що на той час був у відпустці, перебував за кордоном і попередні свідчення давав під тиском керівництва СБУ.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Суд вже заслухав 4 свідків обвинувачення. Ще один заявив про недозволені методи слідства та про тиск на нього з боку керівництва СБУ. Стосовно двох свідків адвокати подали заяви про надання ними завідомо неправдивих свідчень. Таким чином після сьогоднішнього засідання справа має всі шанси розвалитися.