Лідер Руху "Справедливість", кандидат у президенти України Валентин Наливайченко вимагає негайного розслідування і жорсткого покарання топ-корупціонерів за зловживання в оборонній сфері та контрабанду з РФ.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

"Наполягаю, щоб фігуранти розслідування були відсторонені від посад, доставлені до суду та заарештовані".

"В той час, як українська громадськість, волонтери по крихтах збирають допомогу для фронту, на злочинних мільйонних оборудках наживаються і крадуть в нашої армії президент, перший заступник глави РНБО і діти топ-корупціонерів!", - наголосив Наливайченко.

Відсутність жорсткої реакції правоохоронних органів означатиме нагальну необхідність розпочати процедуру відставки президента Порошенка через чергові факти корупції, викриті українськими журналістами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше журналісти "Bihus.info" у своєму розслідуванні заявили, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони, друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського Ігор був учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.