Днями українців обурив скандал з “Укроборонпромом“, де, як виявилося, відмиваються великі гроші людьми з оточення президента.

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв, пише Рoliteka.

Також журналістське розслідування підтвердило контрабанду з Росією, якою також займаються високопоставлені особи.

“Продає в армію контрабандний мотлох з Росії. І не просто продає. А продає за завищеною ціною в 3-4 рази. І тисячі людей вигукнули -« ах, ми ж цього не знали! », – розповів Лесєв.

За його словами , в розслідуванні фігурують схеми, цифри, і відомі імена.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Влада перелякана і не знає, що робити. Порошенко в дуже важкій ситуації “, – додав Лесєв.

Він розповідає, що влада з цього приводу вибрали тупу, але перевірену практику.

” У всьому винні журналісти. Але це ж все Петіна команда!”, – сказав журналіст.

Виходячи з його слів, перед нашими очима 4 роки відбувається не менше грандіозна афера.

“Будівництво Стіни або Європейського вала на кордоні з Росією. Гігантське потьомкінське село. МММ по відмиванню мільярдів з державної скарбниці. Так, це дітище Арсенія Яценюка. Камікадзе, куля в лоб і людина з рейтингом в півшишечки. Але Яценюк давно ж не прем’єр. Хоч і сидить на темах і потоках “, – заявив Лесєв.

За його словами,” барижить “у нас зараз Гройсман.

” Будує стартап-націю. І запускає кавунові баржі. І що дуже показово. Все також продовжує виділяти бабло з бюджету на фіктивне будівництво Стіни. Шулерство – це один з різновидів діяльності людини. До слова, яка ефективність від подібних споруд, показала Друга світова війна. Абсолютно даремна і надзвичайно дорога хрень. Це було вже тоді “, – зазначив Лесєв

Він стверджує, що від цього забору, який шулери назвали фортифікаційною спорудою, по суті не існує.

” Є тільки кілька забірних ділянок для пресси. Такі собі вітринні загони. А все інше – це імітація. Десь екскаватор яму риє. П’ять метрів в день. Десь щебінку накидалі.І всім цим лайном займаються ліві люди. Якісь підрядники і субпідрядники “, – додав журналіст і зазначив, що на це все йдуть величезні гроші з бюджету, які, власне, в основному складається з податків українців.

Нагадаємо, журналістка програми” Наші гроші “Леся Іванова провела розслідування, в якому йдеться про те, що люди з оточення президента Петра Порошенка причетні до розкрадань в оборонній сфері. за даними програми, один із чиновників організував схему контрабандного постачання російських деталей для військової техніки, за які українські оборонні підприємства переплачували в 2-4 рази.