Відомий український журналіст Олександр Дубінський дотепно відповів на пропозицію українців стати генеральним прокурором у разі перемоги шоумена Володимира Зеленського.

Відповідний допис Дубінський розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Вжухххх, і я генпрокурор у Зеленського))) Повинен відразу сказати, що у мене великий пробіл в цьому напрямі. Не бухаю", - написав журналіст.

Вжухххх, и я генпрокурор у Зеленского))) Должен сразу сказать, что у меня большой пробел по этому направлению. Не бухаю

Geplaatst door Александр Дубинский op Zondag 3 maart 2019

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Користувачі соцмережі досить неоднозначно відреагували на таку заяву.

"А чого ні???
Може, варто спробувати?? Тоді всі напрацювання за ці роки піде на реальну роботу!!!
Я - ЗА!!!
Чи правильно "Зе"!?", - написав один з користувачів у коментарях.

"Нехай робить свою роботу, він робить це на високому рівні, таких журналістів у нашій країні мало", написав інший.

".. ну не в міністри ж культури його .. він матюкається як сапожнік .. там в прокуратурі йому саме місце )))", - додав ще один користувач соцмережі.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де попросив виборців обрати очільників держаних посад.

Кандидат в президенти попросив допомогти вибрати, зокрема, кандидата на пост прем'єр-міністра, генерального прокурора, міністра закордонних справ, голови СБУ та міністра оборони.
"Кому подобається, коли президент призначає на посади свого кума або армійського друга? Чому так відбувається вже 28 років? Ми разом з тобою написали програму "Україна мрії". Зараз наступний крок - команда мрії", - заявив Володимир Зеленський.

Він закликав українців заходити на сайт його команди і там пропонувати свої варіанти.
"Зробимо це разом", - додав Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський запропонував українцям контролювати вибори: як стати спостерігачем.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть отримавши перемогу на виборах.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що експерти оцінили шанси Зеленського, Порошенко і Тимошенко: зріє несподівана ротація.