Лідер політичної партії Громадський рух «Рідна країна» Микола Томенко на прес-конференції в місті Чернівці розповів про унікальність нинішньої президентської кампанії, пише Рідна Країна.

«Одним з цікавих аспектів даної президентської гонки є те, що за 18 днів до виборів ми не можемо чітко сказати хто з 4 найрейтинговіших кандидатів потрапить до другого туру».

Політик пояснив яким чином відбулось розшарування кандидатів.

Микола Томенко: досьє, біографія, кар'єра, фото і відео

«Вже відбулося політичне структурування кандидатів, а після підтримки Мураєвим Вілкула стало зрозуміло, що Бойко не потрапляє до президентської прем`єр-ліги, і там залишається 4 кандидати – Зеленський, Порошенко, Тимошенко, Гриценко. Саме між цими кандидатами буде точитись боротьба хто з них потрапить до другого туру».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Журналісти також попросили проаналізувати Миколу Томенка як фахівця, якою буде Україна в разі перемоги одного з цих чотирьох кандидатів.

«Я щойно презентував план дій кандидата в Президенти Анатолія Гриценка та його команди. Ми знаємо якою є Україна за Порошенка, ми в ній зараз живемо. Ми можемо приблизно уявити якою буде країна за президентства Тимошенко. А от найцікавішою є історія з Зеленським».

Томенко зазначив, що в разі перемоги Зеленського він може стати останнім президентом, якого обрали на прямих виборах.

«Його бажання в супереч некомпетентності та непрофесійності займати таку складну посаду призведе до того, що наступний парламент максимально обмежить його повноваження і, скоріше за все, буде змушений формалізувати парламентську республіку в Україні».