За тиждень в Україні розпочнуться вибори президента. Соціальні опитування показують, що багато українців вже визначились із кандидатом та, головне, усі хочуть змін та достойного життя у нашій країні.

Усі звинувачення, що українське суспільство не серозно ставиться до виборів, особливо молодь, не є справедливими.

Фото, яке опублікували в соцмережах, яскраво доводить протилежне.

скрин/Facebook

"І скажіть після цього, що у нас в Україні немає громадянського суспільства. Фото зробив тільки що у реєстру виборців на Подолі... Люди з роботи відпросився, щоб взяти довідки для голосування в Києві", - прокоментував знімок авторпосту Бмитро Блинов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На фото можна побачити довжелезну чергу, у якій стоять українці, щоб зареєструватися для голосування, яке відбудеться, 31 березня. Багато х то прийшов навіть з дітьми.

голосування

Додамо, перший тур виборів президента в Україні стартує в неділю, 31 березня.

Щодо кандидатів, у виборчому бюлетені ми побачимо 39 кандидатів. З них 35 чоловіків і 4 жінки. Загалом спочатку документи подавав 91 претендент.

Нагадаємо, українці звернулися до Володимира Зеленського, благають про порятунок. Також один із потенційних виборців слуги народу пояснив, чому він зупинив свій вибір саме на Зеленському.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України, шоумен та лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Дивіться: Вибори, політика, скандали