Колишній учасник "Студії Квартал 95" Денис Манжосов в ефірі телеканалу "Прямий" розповів, що стало причиною зриву прес-конференції, а також те, що він не хотів викладати компромат на Зеленського.

"Я кажу вам, що це неправда. Це дурість, висмоктана з пальця. Такі запитання просто недоречні, вони не обґрунтовані, вони працюють винятково на фарс, на шоу-бізнес", - казав колишній учасник "Кварталу" про те, що Зеленський нібито вживає наркотики.

Денис Манжосов


Також він заявив, що готовий провести зустріч із Зеленським та іншими учасниками "Кварталу". Крім цього, колишній колега Зеленського стверджував, що в команді боялися провокацій.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Незважаючи на те, що сталося кілька років тому, не може бути такого, щоб я говорив що-небудь у бік своїх дитячих, юнацьких товаришів", – сказав колишній учасник "Квартал 95".

Варто нагадати, що У штабі чинного президента заперечують причетність до створення змонтованого відеоролика з опонентом.

В штабі президента Петра Порошенка заявляють, що не мають відношення до скандального ролика, на якому збиває вантажівка кандидата в президенти Володимира Зеленського. Про це в четвер, 11 квітня, заявили у коментарі в штабі Порошенка, передає Корреспондент.net.

"Ні Адміністрація президента, ні штаб кандидата не мають відношення", - сказали у Порошенка.

Мережа сколихнуло відео, на якому кандидата в президенти України і керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського збиває вантажівка. У ньому фура збиває Зеленського, після чого в кадрі з'являється "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

Нагадаємо, Разумков розповів деталі майбутніх дебатів Порошенко і Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко збив Зеленського фурою, але залишився позаду: як чорний піар допоміг слузі народу

Також Знай.ua" писав про те, що Феномен Зеленського розсекречений: у Порошенка з цим проблеми