Посада голови СБУ може зайняти народний депутат Владислав Бухарев (фракція "Батьківщина"). Його кандидатуру запропонував новообраний президент України Володимир Зеленський запропонував. Можливий претендент вже підбирає собі кадри. Про це OBOZREVATEL повідомили джерела, наближені до команди нового президента.

Як стало відомо, Бухарев збирається взяти на роботу в СБУ-начальника Головного оперативного управління ДФС Геннадія Лісового. до речі, сам кандидат на посаду головного СБУшника в 2014-му працював заступником голови Служби при Наливайченко. Також три роки - до 2010 року обіймав посаду заступника голови ДФС.

У листопаді він залишив службу в органах і виграв парламентські вибори по своєму рідному округу в Сумській області. У Раді приєднався до фракції "Батьківщина". У Бухарева залишилися зв'язку і в ДФС, і в СБУ.

Владислав Бухарев давній знайомий Володимира Зеленського. Ще задовго до його політичних амбіцій чинний нардеп привозив його в Сумську область разом з концертом "95 кварталу". Виступи коміків оплачував політик, квитки роздавали безкоштовно. Що цікаво, згідно з повідомленням прес-служби обласної організації "Батьківщини", "95 квартал" щорічно до Дня незалежності проводив концерти в одному з сіл Сумської області (виборчий округ Бухарева).

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Про такі справи не кричать на кожному кроці, не запрошують журналістів. І таких прикладів багато. Варто лише згадати інцидент, коли чорними археологами була знайдена печатка Лебединського земства XVIII століття. За знахідку археологи вимагали чималі гроші, погрожуючи продати її з аукціону колекціонерам. І допомагав, як завжди, Владислав Бухарев. Викупивши друк за власні кошти, він відразу ж передав її в дар Лебединському художньому музею ім. Б. К. Руднєва.

Варто нагадати і про щорічні безкоштовні концерти Студії "Квартал 95", які проходять в Лебедині вже 5 років. Останній відбувся 19 серпня 2014 року, в день 360-річчя Лебедина. Концерт зібрав понад 4,5 тис. Гостей, серед яких були не тільки Лебединці, але і гості з усієї Сумщини.

Нагадаємо, пощастило ж президенту: Олена Зеленська звела українців з розуму відвертим фото.

Як повідомляв "Знай.uа", в мережі з'явився раніше невідомий знімок дружини Володимира Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени.