У понеділок, 20 травня, позафракційний нардеп Надія Савченко прибула на церемонію інавгурації нового президента, пише Політека. При цьому увагу багатьох одразу ж привернули численні медалі на її піджаку. Державними нагородами депутат прикрасила лацкан свого піджака. Цим самим привернула неабияку увагу публіки і ЗМІ до свого зовнішнього вигляду.

Савченко заявила, що готова допомагати Зеленському, якщо той "буде тримати марку". Вона також заявила, що вважає його виступ у Верховній Раді щирим і здивувалася, чому багато депутатів та колишні президенти України перебували на церемонії з сумними обличчями.

"Я вважаю, що якщо він триматиме далі марку і досягати результатів, то ми йому допоможемо", - заявила Савченко.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Користувачі у мережі тут же взялися коментувати незвичайна поява нардепа на інавгурації в соціальних мережах.

"Вбралася ялинка", "Чиканулась зовсім Надюша", "І швидка поруч!! Контролює…", "Дорогий Леонід Ілліч?", - коментують українці.

У коментарі Радіо Свобода вона заявила, що має намір йти на вибори власною партією.

"Я сподіваюся, що ми витягнемо полонених", - відповіла вона на питання про мету своєї парламентської діяльності.

В українській політиці існує якийсь магічний символізм – певний знак під час інавгурації глави держави визначає долю його президенства.

Варто нагадати, що на інавгурації Володимира Зеленського стався конфуз. Посвідчення президента України впало на підлогу після вручення його Володимиру Зеленському.

Таким чином, Лямець бачить символ і в тому, що під час інавгурації впало посвідчення президента, мовлявв будуть проблеми у вирішенні військового питання.

Нагадаємо, Порошенка звинуватили в державній зраді, - офіційний документ.

Як повідомляв портал Знай.ua, 20 травня відбулася інавгурація новообраного Президента України Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав, Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації