Українці обговорюють реакцію скандального радикала Олега Ляшка на інавгурацію президента Володимира Зеленського та згадують про "істерику", яку він влаштував наступного дня під час зустрічі гаранта із лідерами фракцій.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Ляшко, очевидно, вирішив вчергове епатувати публіку та приїхав до Ради на велосипеді. Окрім того, він схопив камеру і взявся фільмувати Зеленського, хоча засідання відбувалося у закритому режимі, тому довелося втручатися охоронцям.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Скандальні вибрики головного радикала, за яким, на думку багатьох політологів, тягнеться "шлейф Ахметова", прокоментували українці у Тwitter.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відповідна публікація з'явилася у спільноті Страшный Бандеровец.

"Ахметівський скотиняка зараз лусне у Раді! Але це добре... значить Ахметов не зміг "вирішити" свої "Ротердами+" із Зеленським!", - пише автор.

Президент Володимир Зеленський прокоментував відмову Верховної Ради включити до порядку денного законопроект про зміну виборчого законодавства, який нардепи буквально "відфутболили" під час позачергової сесії у середу, 22 травня.

Володимир Зеленський

Відповідний коментар глава держави опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Верховна Рада провалила законопроект про зміну виборчого законодавства. Старі політики обрали стару систему, тому що тільки вона дає їм шанс подовжити політичне життя. Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти у Верховну Раду. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть в мажоритарних округах ви виберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі. Так що? Зробимо їх разом? 21 липня", — зазначив він, звертаючись до українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.