Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував останні події українського політикуму, які вилилися у відкриту конфронтацію між новообраним президентом Володимиром Зеленським та народними депутатами. Останні відмовилися розглянути законопроект гаранта про внесення змін до виборчого законодавства.

Володимир Зеленський

Відповідне відеозвернення Пальчевський опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Почалося протистояння Ради і команди Зеленського, я би навіть сказав, між Радою і персонально Зеленським. Бо Зеленський і команда - це не зовсім одне і теж саме, ми ще не зовсім знаємо,що там будуть за люди. Рада наполягає і зібрала голоси для того, щоб визнати незаконним рішення президента про розпуск. Боротьба буде тяжкою", - відзначив Пальчевський.

Верховна Рада
Верховна Рада

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім того, він передбачив майбутнього переможця цієї "війни".

"Переможе президент, але боротьба буде запеклою, і на цьому шляху президенту потрібно бути дуже уважним, щоб не наробити фатальних помилок насамперед у контекст призначень. Люди з місць сигналізують, що поки що призначається далеко не найкращі кадри", - попередив телеведучий.

Рада против Зеленского, кто победит?

Рада против Зеленского, кто победит? #зеленский #пальчевский

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 23 mei 2019

"До речі, Венеціанська комісія прийняла на розгляд мовний закон - це одне із найскладніших випробувань, через яке доведеться пройти президенту - відкликати чи залишати цей закон. Рішення буде наприкінці року", - додав Андрій Пальчевський.

У четвер, 23 травня, президент України Володимир Зеленський виступив у Міжнародному виставковому центрі на заході іForum 2019.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Темою для виступу слуга народу обрав "Гарант інновацій: створюємо майбутнє разом".

Володимир Зеленський розповів про моделі "Електронного уряду", про впровадження нових технологій в політику і роботу чиновників, документообіг, реєстраційні списки і так далі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.