Президент Володимир Зеленський повернув Міхеілу Саакашвілі громадянство України. Про це йдеться в указі, розміщеного на сайті президента.

Президент України Володимир Зеленський свої указом повернув екс-президенту Грузії, колишньому голові Одеської області Михайлу Саакашвілі українське громадянство. Документ опублікований прес-службою президента.

"Внести до Указу Президента України від 26 липня 2017 196« Про припинення громадянства України Бондаревой Т., Корнійчук А.А., Коротецького Л.А. та інших осіб »зміну, виключивши положення про втрату Саакашвілі Міхеілом громадянства України", - йдеться в тексті указу.

Нагадаємо, Саакашвілі попросив Зеленського повернути йому громадянство України.
Адвокат екс-президента Грузії і колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький передав до Адміністрації президента України звернення свого підзахисного, в якому той просить про повернення йому громадянства України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua писав, Михайло Саакашвілі має твердий намір повернутися в Україну, яку він називає "другим домом".