Експерт з організації «Майдан закордонних справ» Богдан Яременко розповів про можливості зустрічі Зеленського і Путіна.

Передає "Сегодня"

В даний момент зустріч неможлива, оскільки Путіна не запросили на святкування річниці висадки союзників у Нормандії 6 червня 1944 року.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Припущення з приводу проведення цієї зустрічі на святкуванні чергової річниці висадки в Нормандії було не більше, ніж ворожінням на кавовій гущі. За аналогією з подіями п'ятирічної давнини ми намагалися вибудувати якісь теоретичні можливості, які на практиці нічим не підтвердилися", – каже експерт.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

За його словами, немає сенсу говорити про якусь зустріч Путіна і Зеленського. Однак, його думку поділяють не всі.

Путін
Путін

"Для Зеленського і для Путіна важливо, щоб така зустріч була результативною. Без цього немає сенсу зустрічатися. А на сьогодні, в принципі, немає підстав говорити, що ця зустріч може щось дати. Треба час для того, щоб відбулися консультації, яка підготовча робота для того, щоб стало зрозуміло, чи є взагалі сенс зустрічатися. А ініціатива Франції (скликати зустріч в нормандському форматі – ред.) не означає, що вже йде мова про якусь конкретну дату. Це говорить лише про бажання Франції грати важливу роль посередника і брати участь у процесі дипломатичного регулювання. В принципі, і Мінськ, і Анкара, і інші столиці можуть виступити з подібними заявами, але це ще нічого не означає", – говорить один з експертів.

Нагадаємо, Богуцька розповіла про революційні плани Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський змінив Адміністрацію Президента

Також "Знай.ua" писав про те, що Ображений Луценко наїхав на команду Зеленського