Екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і його сім'я виїхала з країни. Про це повідомляє телеграм-канал "Запрещённая Украина". За даними видання, громадянство США отримали дві дочки, сестра і батьки політика.

Про втечу колишнього прем'єра Арсенія Яценюка і його сім'ї з країни повідомили ЗМІ. І хоч Яценюк засекретив дані про себе, проте це не зупинило небайдужих українців. А правда таки виплила.

Також стало відомо про друге громадянство дружини колишнього прем'єр-міністра. Як стверджує видання, вона є громадянкою Вануату. Громадянство цієї ж тихоокеанського держави отримав і Яценюк. Elise Journal відзначає, що всю інформацію про себе Яценюк засекретив, проте видання припускає, що політик також втік з країни.

Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк

Яценюк відомий тим, що ініціював зведення так званої "стіни Яценюка", на яку Держприкордонслужба України витратила вже 1,3 млрд гривень ($48,6 млн). Проект допоміг корупціонерам набити свої кишені бюджетними коштами.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто зазначити, що в кінці травня партія "Народний фронт", одним з лідерів якої є екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, заявила, що продовжить працювати і відстоювати свої цінності незалежно від результатів дострокових парламентських виборів. Хто конкретно з представників партії піде на вибори у Верховну раду, ще невідомо. Втім вже відомо, що лідер партії Арсеній Яценюк за мажоритарною схемою балотуватися точно не буде.

Арсеній Яценюк у раді
Арсеній Яценюк у раді

Нагадаємо, 2 квітня ГПУ викликала для вручення підозр і допиту екс-керівницю НБУ Валерію Гонтареву.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс- глава НБУ перебралася в Лондон.

Також Знай.ua писав, екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва придбала будинок у Лондоні за 23 мільйони фунтів (майже 30 млн. $)