Журналісти показали квартиру колишньої очільниці Нацбанку Валерії Гонтарєвою у Лондоні, куди вона переїхала у жовтні минулого року.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

Про це йдеться у відео від Знай.ua.

Як стало відомо, 54-річна українська екс-чиновниця орендує квартиру зі своїм молодшим сином Микитою у хмарочосі на березі Темзи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Будинок знаходиться у елітному районі на набережній Альберта Ебментета, 23.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це недалеко від будівлі парламенту та Вестмінстерського аббатства, у 15 хвилинах ходьби від башти Big Ben і оглядового колеса.

У реєстрі власників нерухомості Великобританії журналісти зайшли виписку про те, що власник шикарних апартаментів - Ніл Александр Стюарт. Він придбав квартиру за 1 мільйон 750 тисяч фунтів стерлінгів. Подібна двокімнатна квартира на сайті оренди апартаментів коштує 5 тисяч 308 фунтів стерлінгів - це майже 200 тисяч українських гривень щомісяця.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колишня голова Національного банку України
Валерія Гонтарева

Варто нагадати, що у одному із недавніх коментарів Гонтарєва обурилася з приводу того, що їй нібито "приписують" дороговартісні апартаменти у Лондоні. Вона підкреслила, що орендує "маленьку двокімнатну квартиру".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва офіційно влаштувалася на нову роботу через півроку після відставки. Відомо, що банкір очолила медичний стартап "Медикит", який заснував її син Антон.

Відомий блогер Олександр Дубинський написав, що гроші на "Медикит", а саме 5 млн грн, син Гонтарєвої взяв "у мами".

Валерія Гонтарева
Валерія Гонтарева

"Де Антоша взяв гроші? Зрозуміло - у мами, а мама вкрала у банківських вкладників. Що було перед цим: протягом кількох років 30-ти річний Тоша умовляв маму з татом відкрити йому бізнес", - пише блогер.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вже цієї осені Нацбанк може підняти розмір облікової ставки з 17,5% до 20-22% річних, що викличе величезний скачок курсу.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Національний банк України випустить монету номіналом 2 гривні, яка присвячена 100-річчю Таврійського Національного університету імені Вернадського.