Екс-кандидат у президенти та колишній керівник СБУ Ігор Смешко йде на вибори до Верховної Ради України з партією "Сила і честь". З'їзд партії пройшов 8 червня, де представили перший список людей, які балотуватимуться до Ради.

Українці доволі неоднозначно відреагували на членів партії "Сила і честь". У соцмережах заявили, що "у Раду суне нафталін".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Партія Смешка- Семиноженко, Поживанов, співаки Белоножки...Весь нафталін суне у Раду нам Закони писати. Ну і вибори будуть. Шапіто", йдеться в дописі Інни Костенко, який вона опублікувала у Twitter.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів "Рішення вже прийнято": українців попередили про зростання тарифів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Схоже на концерт в будинку людей похилого віку", "Не розумію...Хоч би Гордон підказав, що "нові обличчя" - це трохи інше", "Не треба підказувати. Нехай вони проваляться", - написали користувачі мережі у коментарях до допису.

Зазначимо, що головою передвиборного штабу партії "Сила і честь", екс-голови Служби безпеки України, колишнього начальника Головного управління військової розвідки Міноборони Ігоря Смешка став журналіст Дмитро Гордон.

Дмитро Гордон, український журналіст
Дмитро Гордон, український журналіст

Нагадаємо, Саакашвілі поставив крапку в політичному романі з Кличком.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Зеленського розповіли, де дізнатися головну інформацію про "Слузі народу".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.