Полтавський регіональний осередок волонтерської мережі Володимира Зеленського «обурився» рішенням «Слуги народу» висунути в кандидати по 148-му округу місцеву громадську діячку Анастасію Ляшенко.

148-й округ охоплює полтавські населені пункти Лубни, Хорол, Велику Багачку, Семенівку та ін.

Відеозвернення волонтерів із критикою імовірного кандидата опублікував активіст Вячеслав Плескачов у соцмережі Фейсбук 13.06.2019, відео вже в перші години писля публикациї набрало понад 100 поширень та 3 000 переглядів:

Аналітична записка щодо Анастасії Ляшенко Анастасія Ляшенко, що заявила про балотування на дочергових парламентських виборах від команди діючого Президента Володимира Зеленського, партії “Слуга народу”, є засновником і головним редактором газети “Спільна справа”, яка з першого дня створення працювала як піар-інструмент ексдепутата, члена партії “Відродження” Володимира Пилипенка. У 2012-2013 роках активно брала участь в агітаціях за Партію регіонів і її піар-супроводі. Напередодні виборів Президента України опублікувала у соціальній мережі Фейсбук пост(“Немає за кого голосувати, один барига, інший клоун, я поїхала на картошку”), зазначену публікацію згодом видалила. Не брала участь в роботі ЗЕ-команди в Лубнах, про що свідчать відеозвернення від ЗЕ-команди міст Лубни та Хоролу. На виборах Президента-2019 підтримувала кандидата Смєшко, публікувала відповідні пости на своїй сторінці у мережі Фейсбук, які були нею видалені. В інтернеті та на її сторінці у Фейсбук є очевидні ознаки зачистки інформації. Фігурує в низці скандалів місцевого рівня. Має репутацію ексцентричної та скандальної особи. Отже: 1. Зазначена особа має негативну репутацію, її висування дискредитує партію та викличе хвилю обурення, особливо від прихильників Президента та команди волонтерів, яка працювала на його перемогу. 2. Враховуючи, що на окрузі вже висунулись три досить потужні конкуренти (- Іщейкін Костянтин, діючий народний депутат від 148 округа, представник БПП, роздає велосипеди виборцям і вже витрачає десятки тисяч доларів на місцеву пресу та наружну рекламу, проводить зустрічі з виборцями, його громадська приймальня знаходиться в приміщенні мерії, головою громадської ради якої є А.Ляшенко; - Лінчевський Ігор, який вже приступив до агітації і найперший висунувся на дочасні вибори, має мережу білбордів, з достовірних джерел відомо про наявність ресурсу, який він запланував виділити на виборчу кампанію, має підтримку Ігоря Мосійчука, який є уроженцем міста Лубни; - Кобзар Артур Анатолійович від партії “Голос”, має фермерський бізнес на території округу, 1990-го року народження, співпрацює з організацією ЧЕСНО, має розгалужену мережу громадських організацій, з достовірних джерел відомо, що має ресурс, який витрачатиме на виборчу кампанію), тож є всі підстави вважати особу непрохідною кандидаткою на зазначеному окрузі №148, а також є ознаки того, що її намагаються використати як технічного кандидата задля перемоги представника БПП. ЗЕ-команда міста Лубни #зекоманда Зе! Команда. Партія «Слуга народу». Полтавська область-Україна. Слуга Народу - Команда Зеленського у Києві Слуга Народу Партія "Слуга Народу" #зробимопарламентські Зеленский - "Слуга Народу" Дмитрий Разумков

Geplaatst door Вячеслав Плескачов op Donderdag 13 juni 2019

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

14 червня до лубенських активістів долучились Зе-команди Оржицького та Хорольського районів, які також записали звернення до «Слуги народу»:

Це звернення Зе!Команди Хорольського і Оржицького районів. Анастасія Ляшенко від Зе!Команди не пройде!

Geplaatst door Вячеслав Плескачов op Vrijdag 14 juni 2019

Волонтерка та спостерігачка з міста Хорол Валентина Бура висловила прохання замінити Ляшенко у списку мажоритарних кандидатів від «Слуги народу».

Представник Зе-команди Оржицького району Тарас зазначив, що Анастасія Ляшенко є непрохідним кандидатом у їх районі.

Плескачов також пов’язав активістку із Володимиром Пилипенком, членом партії «Відродження», та Партією регіонів і заявив, що Анастасія Ляшенко має «ексцентрічну та скандальну репутацію»:

«Анастасія Ляшенко, що заявила про балотування на дочергових парламентських виборах від команди діючого Президента Володимира Зеленського, партії “Слуга народу”, є засновником і головним редактором газети “Спільна справа”, яка з першого дня створення працювала як піар-інструмент ексдепутата, члена партії “Відродження” Володимира Пилипенка, — написав Палескачов. — У 2012-2013 роках активно брала участь в агітаціях за Партію регіонів і її піар-супроводі».

Офіційних підтверджень балотування Ляшенко від команди Зеленського отримати не вдалось.