Колишній регіонал і глава Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Клюєв хоче взяти участь в дострокових парламентських виборах України.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомили журналістки Тетяна Ніколаєнко і Оксана Денисова в Telegram-каналі The Newsroom і видання theБабель з посиланням на власні джерела в Центрвиборчкомі.

Згідно з інформацією, в ЦВК подав документи не сам Клюєв, а лідер партії. Центрвиборчком поки не зареєстрував соратника Януковича, це питання розглядається.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прес-службі ЦВК ніяк не коментують дану інформацію.

"Поки не можу нічого прокоментувати мені невідомо про це. Рішення про реєстрацію приймають протягом п'яти днів, поки такого рішення не було", - відзначили в прес-службі.

При цьому для участі в парламентських виборах громадянин України повинен проживати в країні останні п'ять років. Клюєв після Революції Гідності в Україні не жив.

Раніше повідомлялося, що колишній голова парламентської фракції "Партії регіонів" Олександр Єфремов, якого звинувачують у держзраді, буде балотуватися у Верховну Раду у першій десятці виборчого списку партії "Опозиційний блок на позачергових виборах. Варто відзначити, що в даний час він знаходиться під вартою.

Нагадаємо, из-за махінацій в Мін'юсті Україна програла втікача "казнокраду" Клюєву 36 млн грн.

Як повідомляв Знай. ua, протест студентів почули, ректор прийняв важливе рішення про Портнова.

Також Знай. ua писав, як побіжний "казнокрад" обікрав Україну на 36 млн грн за допомогою махінаторів з Мін'юсту.