Президент України Володимир Зеленський призначив Руслана Баранецького першим заступником голови Служби безпеки України та керівником Антитерористичного центру при СБУ.

Про це йдеться в указі президента, який опубліковано на офіційному сайті глави держави. Указ набув чинності з 26 червня.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Призначити БАРАНЕЦЬКОГО Руслана Федоровича першим заступником Голови Служби безпеки України", - йдеться в тексті указу Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім того, президент звільнив керівників трьох департаментів Служби безпеки.

Руслан Баранецький раніше був керівником управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Державної прикордонної служби України. У 2014 році його нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня, а в 2015 році Баранецькому присвоїли звання генерал-майора.

Нагадаємо, що Зеленський особисто взявся за розслідування загибелі українських героїв: масово йдуть з життя за підозрілих обставин.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського запросили на засідання НАТО: які питання обговорять зі слугою народу

Знай.uа писав, Юлію Мендель викликали на допит у військову прокуратуру: що накоїла прес-секретар Зеленського.