Відомий український волонтер подякував президенту Володимиру Зеленському за призначення на керівні посади спецслужб

Про це Юрій Тіра повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Громадяни порохоботи. Я перепрошую, а чого ви моїх відео надивилися і раптом зрозуміли, що "я ваш"? Не потрібні мені ваші слова підтримки. Я казав і кажу, що вірю в нашого президента. А він у нас шикарний. Можливо, ще не заслуговує наша країна такого. Але! Прекрасні призначення. Вітаю хлопців. Дякую президентові за такі призначення", зазначив він.

У той же час волонтер уточнив, що зараз «добро повинне бути з кулаками».

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Я розумію, що добро має бути з кулаками. Якщо ці хлопці всю цю цвіль не струсонуть, яка там сидить роками, яка займається тим, чим не повинна і ганьбить батьківщину. Ось за ці призначення мені дуже приємно. Президент нас почув. Реально, повинно бути не погано», — підкреслив він.

Звернемо увагу, що мова йде про призначення першим заступником голови Служби безпеки України Руслана Баранецкого і Артема Бєланова.

Як повідомлялося раніше, президент Володимир Зеленський на нараді РНБО розповів про подальшу долю тих, хто нажився на розкраданнях в оборонній сфері.

"Коли ми з вами дивилися журналістські розслідування про корупцію в оборонній сфері, разом з нами їх дивилися наші бійці і їх родичі. Якщо виявлені порушення викликають неймовірне обурення у нас, давайте спробуємо відчути, як на це реагують вони. Я дивитися на цю ситуацію очима тих, хто захищає Україну", заявив Зеленський.

За словами глави держави, ті, хто крав в армії, повинні бути покарані.

"Ці люди повинні понести відповідальність, а ми не повинні ні в якому разі допустити повторення цієї ганьби перед нашою армією", — продовжив президент.

За його словами, політики освоювали гроші на підприємствах, якими вони особисто мали.

"Покривали зловживання, стримували правоохоронних органів у розслідуванні таких порушень. Це замкнуте коло, яке ми повинні розірвати", заявив Зеленський.

У нараді під головуванням президента взяли участь генеральний прокурор Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр фінансів Оксана Маркарова, начальник Генштабу — головнокомандувач ЗС України Руслан Хомчак, т. в. о. голови Служби безпеки України Іван Баканов та інші представники силових відомств.

Мужчины поздравляю с назначением!!! #порохоботыяневаш #добродолжнобытьскулаками #спасибопрезиденту

Geplaatst door Iurii Tyra op Zondag 30 juni 2019

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового керівника Нацгвардії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський жорстко поставив на місце Клімкіна.