Вчора в прес-центрі партії «Громадянська позиція» відбулось представлення кандидатів у Народні депутати по мажоритарних округах в місті Києві.

Керівник виборчої кампанії в місті Києві Микола Томенко розповів, що сильні й чесні депутати у Верховній Раді по мажоритарних округах столиці від «Громадянської позиції» – це лише перший крок на шляху до повернення Києва киянам.

Микола Томенко
Микола Томенко

«Ми вважаємо, що столиця має бути комфортною перш за все для її мешканців, а не для забудовників, чиновників та секс-туристів. Для того, щоб повернути місту статус справжньої української та європейської столиці, потрібно не лише мати потужну команду у Верховній Раді, яка буде відстоювати інтереси киян, а й сильну фракцію в міській раді.

Тому повідомляю, що команда «Громадянської позиції» буде брати участь у виборах до Київради, а також має власного кандидата на посаду міського голови.»

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще