Президент України Володимир Зеленський пообіцяв захищати українську мову. Про це він сказав в ході зустрічі з керівництвом Світового конгресу українців та Конгресу українців Канади 2 липня в Торонто, передає прес-служба глави держави.

Так, президент подякував українців Канади за всебічну підтримку України.

"Дякую кожному з вас за те, що ви завжди підтримуєте незалежність, нашу територіальну цілісність. Волонтерський і соціальне справу, яку ви робите, важко переоцінити. Мова йде про підтримку України з початку російської агресії", - сказав глава держави.

Він також підкреслив важливість підтримки української мови та євроатлантичного курсу України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У Конституції записано, що єдина державна мова в Україні - українська. Я як президент, як гарант Конституції буду захищати українську мову, наш суверенітет і наш курс в Європу і НАТО", - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового керівника Нацгвардії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський жорстко поставив на місце Клімкіна.