Юрист Сергій Ткаченко, який балотується у народні депутати в якості самовисуванця по мажоритарному виборчому округу №222 (Солом’янський район), пообіцяв підняти питання створення у новій Верховній Раді України окремої групи депутатів від Києва, яка буде допомагати вирішувати найгостріші проблемні питання столиці, які місцева влада нездатна вирішити самотужки.

«Якщо мешканці Солом’янки довірять мені представляти їхні інтереси у парламенті, я ініціюватиму створення окремої депутатської групи серед переможців округів у місті Києві та прилеглих районах Київської області для розробки спільного бачення розв’язання масштабних проблем міста», - сказав Сергій Ткаченко в інтерв’ю виданню «Наш Київ»

Він зазначив, що у Солом’янському районі достатньо значних проблем, які потребують негайного вирішення для покращення життя містян. При цьому, на думку майбутнього депутата, всі ці проблеми дуже схожі на проблеми інших районів міста. Одна із наймасштабніших із них – це проблема недорозвинутої інфраструктури.

«У столиці є зони, які інакше, ніж зонами транспортного колапсу, не назвеш (Шулявка, Проспект Комарова на Борщагівці). Це все мені дуже близько і це все дестабілізує життя мешканців Києва взагалі і Солом’янки зокрема. Місту потрібні ширші дороги, великі парковки, нові мости та транспортні вузли», - зазначив Сергій Ткаченко.

Також, за його словами, Києву вже давно потрібна нова велика окружна дорога. «Це все елементи великих інфраструктурних проектів, які на місцевому рівні вирішити неможливо. Потрібна співпраця міської влади та центральної. У своїй передвиборчій програмі я зазначив про необхідність фінансування державою саме масштабних інфраструктурних проектів», - зазначив він.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Сергію Ткаченко 38 років, він уродженець Солом’янського району. Не входить до складу жодної політичної сили і вперше приймає участь у депутатських виборах у якості кандидата. Зробив успішну кар’єру юриста, працював у провідних українських та міжнародних юридичних фірмах.

Протягом останніх дев’яти років працює на посаді Директора правового департаменту в Корпорації «Індустріальна спілка Донбасу», яка здійснює промислову діяльність в Україні, Польщі та Угорщині. Має потужний досвід роботи з іноземними інвесторами та кредиторами. Під його керівництвом було укладено десятки багатомільйонних інвестиційних та фінансових проектів на загальну суму більше 2 мільярдів доларів США за участі іноземних банків і великих міжнародних промислових інвесторів.

Крім основної юридичної освіти, Сергій Ткаченко здобував додаткові знання з економіки та менеджменту у Києво-Могилянській бізнес-школі та Київській школі економіки. Також пройшов курс лекцій з державного управління світового рівня. Серед них – навчальні програми, які були організовані Львівською бізнес-школою, Стенфордським університетом і Гарвардською школою державного управління імені Кеннеді (США). Лекції читали визнані фахівці, зокрема всесвітньовідомий політолог Френсіс Фукуяма. Серед випускників цієї програми – Святослав Вакарчук, Мустафа Найєм, інші відомі громадські діячі.