Член партії Мураєва-Вілкула Борис Колесніков, який балотується в Раду по 49 округу в Донецькій області, на зустрічі з виборцями в Костянтинівці грубо вилаяв одного з присутніх. Про це повідомляє видання «Новое время».

Яке запитання виборців вивело Колеснікова з себе на відео не чутно, але з відповіді кандидата можна зрозуміти, що мова йде про вирубку дерев.

«Так що ти мені, ти подивись на себе з боку. Ти на себе подивись, який дармоїд, пика вже у фотографію не влазить, і сидиш мене вчиш – я до тебе поїду дерева вирубувати. А у нас приберіть ось це! А як мені з тобою розмовляти? Тому що ти нахабний хам, дармоїд і нероба. Я не знаю, по твоєму відношенню ти нахабний хам, от і все», – сказав Колесніков.

Далі на відео показаний момент, як інший чоловік передає Колеснікову якийсь пакет.

«Собі засунь його, знаєш куди. Опудало городнє», – відповів на це Колесніков.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще