Депутат міськради Києва Людмила Костенко, яка балотується на виборах в Раду, зробила для мешканців Оболоні свято, на якому з'явилася в дорогій футболці від люксового бренду Louis Vuitton. Про це пише видання Vesti.

Так, на заході Костенко зібрала дітей і пенсіонерів. Під час виступу вона представила свою передвиборну програму. Однак жителям Оболоні Костенко запам'яталася не тим, що вона говорила, а у що була одягнена.

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

На депутата була одягнена футболка від Louis Vuitton, яка коштує близько 500 доларів (понад 13 тис. грн). Жителі обурені тим, що Костенко не вміє підбирати вбрання для відвідування заходів.

Нагадаємо, що дружина генпрокурора, нардеп Ірина Луценко заплакала біля входу в Верховну Раду України, прощаючись з мандатом.

Як повідомляв портал Знай.иа Віталій Кличко агітує за кандидата в нардепи Людмилу Костенко у свій робочий час.

Також портал Знай.иа писав, що партія Володимира Зеленського Слуга народу назвала першу двадцятку списку для участі у дострокових парламентських виборах 21 липня. Першим номером у списку став голова партії Дмитро Разумков.