На вулиці Бахмацькій, 35 у Святошинському районі Києва починається будівництво нового дитячого садочка. Про це у своєму відеоблозі у Facebook повідомила депутат Київської міської ради Вікторія Муха. Останні кілька років вона працювала над тим, щоб на місці старого довгобуду місто нарешті збудувало сучасний дошкільний заклад.

У вівторок, 16 липня, на місці майбутнього садочка відбулась нарада з керівництвом міста, району, з замовником робіт - комунальним підприємством «Спецжитлофонд», підрядною організацією та місцевими жителями.

«Вже найближчими днями тут працюватиме будівельна техніка. А готовий садочок, за планом, з’явиться до кінця наступного року. Розрахований він на 130 місць. Знаю, наскільки це важливо для всіх місцевих мешканців. Район розвивається, з’являються нові будинки, молодь купує квартири. А садочки переповнені», - повідомила Вікторія Муха.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дитячий садочок на Бахмацькій, 35 ще на початку 90-их років почав будувати завод «Авіант». Далі робота була закинута. Недобудова стояла так багато років.

«Для мене як депутата Київради, обраного від цього мікрорайону, було справою честі взятися за цю роботу і довести її до кінця. Ми кілька років боролися, щоб недобудоване приміщення було передано у комунальну власність міста. Потім добилися передачі в район. Розроблено проектно-кошторисну документацію, пройдено експертизу. Враховуючи зміни до законодавства, пройшли шлях прийняття рішення Київрадою про відведення земельної ділянки», - розповіла Муха.

Вікторія Муха про новий садочок на вулиці Бахмацькій

Добра новина для мікрорайону Новобіличі, та й всього Святошинського району. Починається будівництво дитячого садочка на вулиці Бахмацькій, 35. На цей день ми разом з мешканцями мікрорайону чекали давно. Сьогодні на місці майбутнього садочка провели нараду з керівництвом міста, району, з замовником робіт - комунальним підприємством «Спецжитлофонд», з підрядною організацією та місцевими жителями. Вже найближчими днями тут працюватиме будівельна техніка. А готовий садочок, за планом, з’явиться до кінця наступного року. Розрахований він на 130 місць. Знаю, наскільки це важливо для всіх місцевих мешканців. Район розвивається, з’являються нові будинки, молодь купує квартири. А садочки переповнені. Дитячий садочок на Бахмацькій, 35 ще на початку 90-их років почав будувати завод «Авіант». Далі робота була закинута. Недобудова стояла так багато років. Для мене як депутата Київради, обраного від цього мікрорайону, було справою честі взятися за цю роботу і довести її до кінця. Ми кілька років боролися, щоб недобудоване приміщення було передано у комунальну власність міста. Потім добилися передачі в район. Розроблено проектно-кошторисну документацію, пройдено експертизу. Враховуючи зміни до законодавства, пройшли шлях прийняття рішення Київрадою про відведення земельної ділянки. Минулого року старий довгобуд знесли і почались підготовчі роботи для будівництва. Уже завершені всі необхідні процедури і визначена підрядна організація, яка і займеться будівництвом. У міському бюджеті на цей рік передбачені кошти. Відтак ще трохи терпіння. І обов’язково тримаємо ситуацію на контролі. Новий сучасний садочок розрахований на 7 груп, а саме: два групових осередки для дітей ясельного віку (від 2-х до 3-х років) на 30 дітей та п’ять групових осередки для дітей дошкільного віку (від 3-х до 6-ти років) по 20 дітей у кожному. Садочку на Бахмацькій, 35 – бути! Творимо зміни там, де ми є! #Святошинськийрайон #Новобіличі #мікрорайонСахалін #Бахмацька #дитячийсадочок Victoria Mukha

Geplaatst door Вікторія Муха op Dinsdag 16 juli 2019

Минулого року старий довгобуд знесли і почались підготовчі роботи для будівництва. Уже завершені всі необхідні процедури і визначена підрядна організація, яка і займеться будівництвом. У міському бюджеті на цей рік передбачені кошти.

Новий сучасний садочок розрахований на 7 груп, а саме: два групових осередки для дітей ясельного віку (від 2-х до 3-х років) на 30 дітей та п’ять групових осередки для дітей дошкільного віку (від 3-х до 6-ти років) по 20 дітей у кожному.