Центральна виборча комісія оголосила попередження кандидату в депутати від провладної партії Миколі Тищенку за незаконну передвиборчу агітацію у приміщенні Святошинської РДА. Про це повідомляє офіційний сайт ЦВК за результатами чергового засідання Комісії 18 липня.

Як сказано у повідомленні, до Комісії надійшла відповідна скарга від довіреної особи кандидата в народні депутати України у виборчому окрузі № 219 Наталії Якименко.

Розглянувши звернення та додані до неї матеріали, ЦВК задовольнила вказану скаргу.

«Вказаного кандидата зобов’язано утриматися від проведення агітаційних заходів в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, державних чи комунальних підприємствах, закладах, установах, організаціях, а також агітаційних заходів, які супроводжуються погрозами або іншими діями, які перешкоджають вільному формуванню та вільному виявленню волі виборців», - зазначається у повідомленні ЦВК.

Скаргу вирішено надіслати до Національної поліції для проведення перевірки викладених у ній обставин та реагування відповідно до законодавства України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ЗМІ повідомляли про кримінальне минуле Миколи Тищенка та зв’язки з відомими у Києві ОПГ. Зокрема, повідомлялося, що у 1999 році Тищенка було оголошено у розшук.