Така ситуація з порушеннями на парламентських виборах стосується маленьких міст, де кожен кожного знає.

Так, громадянська мережа "Опора" опублікувала повідомлення про порушення на виборчих дільницях України під час проведення дострокових парламентських виборів.

Зокрема, в деяких областях зафіксовано випадки, коли виборці голосують без паспортів. Подібні ситуації траплялись в Миколаївській, Вінницькій, Хмельницькій, Рівненській областях.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Наприклад, на виборчій дільниці №050907 в селі Рудницьке Піщанського району (виборчий округ №16) видали бюлетені без паспортів приблизно десяти виборцям. На зауваження спостерігача Опори голова комісії дорікнула, мовляв, знає цих людей особисто. І порушила діюче законодавство.

парламентські вибори
парламентські вибори

В 130-му окрузі на виборчій дільниці №480532, що знаходиться в селі Суворівка, спостерігач Опори зафіксував два випадки видачі бюлетенів без паспорта. Під час першого інциденту спостерігач попередив членів комісії про порушення, а коли таке повторилося - був змушений викликати поліцію.

На ділянці №480658 в місті Вознесенськ виборцю, який змінив місце голосування не в межах округах, видали два бюлетеня замість одного.

Нагадаємо, із Разумковим сталося непередбачуване просто на дільниці.

Як повідомляв Знай.ua Вибори до Ради 2019: як голосували Притула, продюсер Лорак, Кошовий, Бурмака та інші зірки.