В Україні 21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори, які дали можливість громадянам обрати новий склад Верховної Ради. Українці цим шансом скористалися маквимально і пропустили в парламент нові особи, створивши монокоалицию для Президента України Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

Зрозуміло. що є ті гранди і старожили парламенту, які зі свистом пролетіли повз раду і втратили свої депутатські мандати. Однак, і для них знайшлося пропозицію з вигідним і, що важливо, корисним місцем.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Національна гвардія України великодушно розгорнула обійми перед тими, кому не поталанило на цих виборах. Ляшко, Тягнибок, Кононенко, Смешко, Грановський та інші можуть впевнено крокувати в ту сторону. Про це повідомляється на сторінці Нацгвардії в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Всіх, хто бореться за Україну, але не переміг на виборах у Верховну Раду України, запрошуємо на службу до Нацгвардії!" -повідомляється в пості.

У коментарях українці від усієї душі посміялися над таким запрошенням:
"Креативно", "Браво", "Кращий пост дня", "А місця всім вистачить?", "Підтримую", "Раніше знімали з поїздів у Нацгвардію,тепер ще з літаків/чартерів.", "Шарій, Саакашвілі, Гриценко, Садовий, Смєшко .. Є можливість послужити Україні".

Нагадаємо, остаточні результати виборів: як виглядає Верховна Рада україни 9 скликання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.