Стало відомо, що в головному офісі президента України Володимира Зеленського було прийнято рішення про проведення дострокових місцевих виборів. Про це повідомляє "Страна".

За словами джерела, зараз в оточенні глави держави йде обговорення юридичних тонкощів цього кроку. Вибори хочуть провести в найкоротші терміни.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що дострокові парламентські вибори відбулися у неділю, 21 липня. За результатами обробки 70,49% бюлетенів партія Зеленського зберігає лідерство, набираючи 42,68 відсотка голосів. Також у парламент проходять партії "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Напередодні сам Зеленський натякнув, що місцеві вибори, які заплановані на 2020 рік, можуть пройти раніше.

"Не розслабляйтеся", — сказав глава держави журналістам.

Нагадаємо, що у Зеленського назвали дату початку роботи оновленої Ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЦВК опрацювала майже 100% протоколів – хто точно проходить у Раду.

Також портал Знай.ua писав, що під час підрахунку голосів відбуваються маніпуляції з боку самовисуванця Фахраддина Мухтарова.

р