Політичний радник президента України Микита Потураєв в ефірі програми "PRIME: Муждабаєв" на телеканалі ATR зробив гучну заяву. За його словами, Володимир Зеленський ніколи не піде на визнання Криму російським в обмін на повернення Донбасу під контроль Києва.

На слова ведучого про мрію Путіна - розділити питання Криму і Донбасу, радник Зеленського відповів чітко і ясно. Російський президент хоче розділити питання Криму і Донбасу. Зокрема, він прагне "впихнути" Крим в Україну у якості якоїсь федерації, в обмін на Донбас. Про Крим тоді доведеться забути взагалі.

"Зеленський ніколи не піде на розмін Криму на Донбас або навпаки. Як це не назви, це все одно було б помилкою. Це було б зрадою громадян України, які зберігають українські паспорти, як би ризиковано це не було в Криму під окупацією", – заявив Потураєв.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Для президента це неприпустимо, він просто людина абсолютно іншого типу. Він не сприймає тортур, боягузтва, слабкості. А це все рівно про це", – додав він.

Нагадаємо, скільки крісел у новому парламенті займуть кандидати, які йдуть у Раду за списками.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.