Український блогер Михайло Шнайдер порівняв президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Трюдо прем'єр-міністр Канади. Йому 46 років. Він одержав освіту у двох Університетах. Є бакалавром в області Англійської літератури й бакалавром Педагогіки. Протягом двох років вивчав інженерну справу, навчався в магістратурі за спеціальністю "Географія навколишнього Середовища". Джастін знаходиться в прекрасній фізичній формі. Захоплюється йогою, бігом і Боксом. Він прекрасний оратор, відкритий і щирий чоловік, улюбленець всіх Канадців. Трюдо вже кілька років успішно керує однією з найбільш розвинених і благополучних держав у світі", - йдеться в дописі блогера.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Блогер додав, що світ стрімко змінюється, тому прийшов інший час. Нині саме такі політики, як Зеленський та Трюдо змінюватимуть життя людей.

"А тепер я скажу відверто. Наш президент абсолютно ні в чому НЕ ПОСТУПАЄТЬСЯ канадському колезі. Такий же молодий, активний і кмітливий хлопець. Тому я впевнений в тому, що Зеленський доб'ється не менших, а можливо і більших результатів ніж Трюдо. Адже світ стрімко змінюється. Настав час цих хлопців. Час молодих і сучасних", - додав Шнайдер.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.