Президент Володимир Зеленський під час свого візиту в Черкаси влаштував зустріч з активом області. Головам ради Сміли гарант поставив гостре питання: хто несе відповідальність за те, що у міста непомірні борги, і чому мають місце регулярне відтягування початку опалювального сезону.

Фото: Про все

На питання відповів Віктор Федоренко, секратрь Смілянської міської ради. Він стверджував, що для покриття всіх боргів необхідно 3 мільйони гривень. Таких грошей поки немає, і міськрада чекає зарахування коштів у вересні з обласного бюджету.

Фото: Сміла.UA

Відповідь Федоренко розлютив Президента, і тоді він поцікавився: за кермом якої машини Федоренко сидить.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Секратаря міськради здивував таке питання, він перепитав: "В смысли?", і після цього додав, що його марка автомобіля Toyota Land Cruiser.

Володимир Зеленський відповів на це категорично: "Тоді продайте своє авто, заплатіть борги, а потім із тих коштів, що прийдуть із обласного бюджету у вересні купіть собі нове. Ми ж працюємо для людей".

Нагадаємо, раніше Зеленський зібрався перенести вибори в інтернет.

Також Знай.uа писав про плані Зеленського за росцвету Карпат.

Ще Портал Знай.uа інформував, що Зеленський спростить життя українцям.