Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення екс-директора команди КВН "Вінницькі перці" Сергія Борзова на посаду голови Державного управління справами (ДУС).

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У четвер,1 серпня, даний документ оприлюднили на сайті глави держави. Згідно з цим указом, Борзов отримав свою посаду на встановлений термін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Призначити Борзова Сергія Сергійовича керівником Державного управління справами з 1 серпня 2019 року терміном на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", – написано в документі.

Варто відзначити, що ще з 2014 року Сергій Сергійович працював в ДУС. У 2015 він протягом всього року був виконуючим обов'язки глави відомства. Слідом за тим він знову отримав цю посаду за шостомим президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє "Інформатор".

Сергій Борзов з 2006 по 2011 був директором команди КВН "Вінницькі перці". До того ж, його дружина Ірина, на дострокових парламентських виборах пройшла в парламент від партії "Слуга народу" у 14-му окрузі у Вінницькій області.

Нагадаємо, що у Зеленського заявили, що планують провести велику приватизацію державних банків для залучення іноземних фінансових гравців.

Як повідомляв портал Знай.ua, в трійку парламентаріїв-філантропів увійшли Віталій Хомутинник, Гліб Загорій і Аркадій Корнацький.

Також портал Знай.ua писав, з яких законів нова Рада розпочне роботу.