Серед нових облич у партії "Слуга народу" є й люди з великим досвідом. Один з них – політтехнолог й медіа експерт Микита Потураєв, який у команді президента виконує обов'язки радника з політичних питань

Він взяв участь у навчанні "слуг народу", які пройшли в Трускавці, як наставник. А його промова отримала широкий резонанс через емоційну заяву, що "слуги народу" – це "політичні ніхто", які завдячують своєю перемогою на парламентських виборах виключно Володимиру Зеленському. Слова Потураєва жваво обговорювали як самі депутати, так і звичайні українці в соцмережах. Сам же Потураєв вважає таку заяву елементом виховання.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про плани команди Володимира Зеленського у подоланні корупції політтехнолог Микита Потураєв розповів в інтерв'ю виданню "ЛБ".

За його словами, уперше за всю історію країни олігархам встановили однакові правила для всіх, до них усіх буде однакове ставлення і всі вони матимуть рівні права.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Політтехнолог пояснив чому більше не буде ніяких "Роттердамів+". Потураєв переконаний, що команда Зеленського зруйнує механізм перекуповування депутатів олігархами для лобіювання своїх інтересів.

"Що означають однакові правила для всіх? Що новий «Роттердам+» неможливий ні для кого… Є український закон про санкції, є аналогічний російський проти нас. Якщо держава каже, що ми не торгуємо якоюсь продукцією з Росією, то це правило має стосуватися всіх – і Коломойського, і Пінчука, й Ахметова. Усі повинні однаково страждати. Якщо ви скажете, що ми не здатні на рівноправність, то заперечу. Я пам'ятаю, що після Помаранчевої революції рівні права виявилися не потрібні Віктору Андрійовичу, а не олігархам. Знаю, хто з ким розмовляв і на що був готовий піти. А виявилося, що "Лікарня майбутнього" – більш потрібний проект", - зазначив Потураєв.

На зауваження журналіста, що якщо монополіст погоджується грати за рівними правами, то може втратити частину бізнесу і перестати бути монополістом, адже влада олігархам потрібна для захисту монополії, Політолог відповів:

"По-перше, монополій у нас мало. Справді, є нездорові речі в енергосфері. І це мабуть все. Антитрастові закони в інших країнах не відбирають власність, а лише монопольний контроль. На такі правила ми будемо погоджуватися, бо це основа економічної рівності"