Сергій Коровченко, переможець парламентських перегонів по округу 210 прокоментував ситуацію зі спробами опонента провести перерахунок голосів.

“У політичній боротьбі дуже важливо не переходити кордони людяності. – Зазначив Сергій Коровченко. – Мій опонент розпочав підлу боротьбу, куди намагається втягнути пацієнтів Козелецького геріатричного пансіонату. Хочу прямо запитати: “Борисе, де ви загубили совість? Моя команда працювала на окрузі не перший рік. Ми приїздили до людей, спілкувалися з ними. А де ці роки були ви?”.

“Схоже, Борис Приходько не хоче мужньо визнавати поразку, а шукає штучні підстави для скасування виборів та намагається зіпсувати результати голосування на окремих дільницях. Найгірше, що мій опонент так захопився бажанням влади, що переступив за моральну межу”, - підкреслив Сергій Коровченко.

Нагадаємо, наразі триває перерахунок результатів виборів по округу 210 на 34 дільницях. Перерахунок здійснюється за рішенням суду у відповідь на позов Бориса Приходька, який посів друге місце на перегонах. Підрахунок мав закінчитися до 17:00 5 серпня. За даними сайту ЦВК, переможцем перегонів став Сергій Коровченко. Результати перерахунку станом на 17 годину також підтверджують цю інформацію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще