Новопризначений посол Франції Етьєн де Понсен прибув до столиці України за наказом президента Еммануеля Макрона.

Про це французький дипломат повідомив у своєму Twitter.

Він зазначив, що його місія на чолі посольства Франції в Україні може починатися.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Добре прибув у Київ. Моя місія на чолі посольства Франції в Україні може починатися", - підкреслив Понсен.

Додамо, Етьєна де Понсена призначили послом Франції в Україні 24 липня. Він був призначений указом президента Еммануеля Макрона.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, раніше анонсувалося, що Етьєн де Понсен незабаром збирається прибути в Київ після призначення на посаду указом Еммануеля Макрона.

Етьєн де Понсен працював першим радником у посольстві Франції в Польщі, послом в Кенії і Сомалі, послом в Болгарії. З липня 2015 року по серпень 2019 року він працював інспектором по закордонних справах в Міністерстві європейських та закордонних справ Франції. Це було його останнє місце роботи.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньяху перед зустріччю з Володимиром Зеленським виправдався за ганьбу своєї дружини в аеропорту "Бориспіль".

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, глава уряду Ізраїлю привіз Зеленському пакет пропозицій.

Також портал Знай.ua писав, що дружина Нетаньяху влаштувала "дебош" у літаку по дорозі в Київ: подробиці.