Про це пише Обозрєватєль.

Про це заявив екс-голова Закарпатської облдержадміністрації та колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль в коментарі журналісту.

"Воно в любому суді розсиплеться, якщо воно колись дійде до суду. Я не бачу перспектив абсолютно ніяких", - заявив Москаль.

Він також не виключив виникнення в країні вугільного дефіциту, що може призвести до кризи в енергетиці, через нинішній тиск правоохоронців на енергопідприємства.

Нагадаємо, раніше заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький заявив, що справа НАБУ щодо "Роттердам+" не має судової перспективи, адже суди раніше вже визнали формулу законною, а імпортний паритет, на якій вона заснована, є міжнародною практикою.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Екс-міністр палива та енергетики Іван Плачков вважає, що справа НАБУ щодо "Роттердам+" може привести до повернення кризової ситуації в енергетиці трирічної давності, оскільки вже зараз запаси палива на складах значно менше необхідних обсягів.