Генеральна прокуратура України подала до суду клопотання, щоб майно заступника міністра тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака було заарештовано, повідомляють правоохоронці. Гримчака підозрюють зараз в шахрайському заволодінні 1 млн доларів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Джерело уточнило: "Безумовно, таке клопотання подано", проте невідомо, на яке конкретно майно прокуратура хоче накласти арешт. В даний момент суд ще не розглядав це прохання.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

У Гримчака немає нерухомості, а його дружина Юлія є власницею квартири в Києві, згідно декларації за 2018 рік. Відомо, що у Гримчака є кілька брендових годинників, а у дружини - норкова шуба. Автомобілів у нього немає, а готівки в нього 45 тис. доларів.

Нагадаємо, раніше Гримчак-гейт Луценко-гейтом?.

Також Знай.uа писав, що дружина Гримчака від нього відмовилася: "Ну де я буду брати гроші?".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у справі Гримчака знаходять нові подробиці: адвокат міністра загнана в глухий кут.