У середу, 28 серпня, в Києві кілька сотень активістів зібралися під Офісом президента з вимогою позбавити Арсена Авакова посади міністра внутрішніх справ у новому Кабміні.

Мітингувальники принесли з собою плакати з написами "Авакова у відставку", "Аваков – чорт" і "Зе подзвони з приводу цього чорта". Також активісти вигукували гасла за звільнення міністра і палили фаєри.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами організаторів, робота на посаді міністра є незадовільною. Вони нагадали про нерозкриті резонансні вбивства, зокрема Павла Шеремета, Катерини Гандзюк, поновлення на посадах поліцейських, колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", переслідування активістів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У свою чергу заступник Авакова Зорян Шкіряк у своєму Facebook повідомив, що протести пройшли спокійно і без порушень.

"Жорстокі і кровожерливі "аваковські пси" на забезпеченні охорони публічної безпеки, при здійсненні конституційного права громадян на мирний протест проти "аваковських псів", біля ОП (Офіс президента Зеленського, - ред). Все пройшло спокійно і без правопорушень. Затриманих немає. Зараз захід закінчився. Люди розійшлися", - написав Шкіряк.

Жорстокі і кровожерливі «аваківські пси» на забезпеченні охорони публічної безпеки, під час здійснення конституційного...

Geplaatst door Зорян Шкиряк op Woensdag 28 augustus 2019

Нагадаємо, в Києві біля офісу Укрзалізниці пройшла акція протесту Вільної профспілки залізничників України.

Як повідомляв портал Знай.uа, 29 серпня о 19:00 на Алеї захисників у парку Металургів віддадуть шану загиблим захисникам України.

Також портал Знай.uа писав, що масовою бійкою під Аркою дружби народів закінчився мітинг, що проходить в Києві до Дня Незалежності України.