Стало відомо, що в неділю, 1 вересня, президент України Володимир Зеленський привітав знаменитого боксера Василя Ломаченко з перемогою над британцем Люком Кемпбеллом. Про це глава української держави написав у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"LOMA - з перемогою!" - привітав Зеленський.

В коментарях підписчики також не змогли пройти повз, і привітали українського боксера з грандіозною перемогою.

"Найкращий боксер. Найкращий президент. Найкраща країна – Україна!", "Loma заради Бога, не йди у політику) залиш хоч одного боксера, яким можна пишатися", "Протів Лома нєт прійома!)", Вітаємо з перемогою нашого Чемпіона. Бажаю, що б вся Україна була такою ж сильною у світі, як наші боксери на рингу", "Україна боксерська держава!!! Російська школа… тюхтії!!! Соромно. Хіба що Ковальов… але це не той рівень", "Просто красень і приклад! Впевнений! Скоро буде набагато більшою хлопці з України, які будуть православлять свою країну на міжнародній арені! Вітаю!!", "Приємно бачити, що навіть Президент в темі", "Так тримати!!! Ми найкращі!!! Слава Україні", - пишуть користувачі мережі.

Слід зазначити, що бій Василя Ломанченко з британцем Люком Кэмпбелом тривав усі 12 раундів, і в результаті судді одноголосно присудили перемогу українцю.

Нагадаємо, що Ломаченко впевнено переміг Кемпбелла і об'єднав три чемпіонські титули.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко - Кемпбелл: відео і кращі кадри чемпіонського супербоя.

Також портал Знай.ua писав, що Ломаченко показав у чому вийде на бій проти Кемпбелла.