Колишня очільниця МОЗ Уляна Супрун розповіла цікавий епізод про свою першу курйозну зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. Про це кумедний епізод розповіла у своєму Telegram-каналі відома журналістка Соня Кошкіна. Також вона анонсувала інтерв'ю з Супрун, яка скоро вийде в ЗМІ.

"Розкажу один епізод, вам точно сподобається. На самому початку його президентства у нас відбулася зустріч - ми з командою презентували йому зміни, що вже впроваджені: розказували, пояснювали тощо. Були також присутні Богдан, Гончарук (тоді ще в статусі заступника ОП), Шефір, інші", - сказала Супрун.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

За словами Супрун, президенту вона вперше випала, як "Доктор Смерть", саме цим вона хотіла сказати про смерть радянської медицини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кошкіна нагадала, що Зеленський неодноразово хамив Супрун, на що експерт розповіла їй забавну історію.

"Так от, заходячи на цю зустріч, Зеленський вітався з кожним особисто за руку. Підходить до мене, протягує руку, каже: "Я - Володимир Зеленський". "А я - доктор Смерть", - відповідаю", - процитувала діалог Кошкіна.

Нагадаємо, Супрун навіть після відставки не забуває про свої поради: розповіла про найочевидніше.

Як повідомляв Знай.uа так гине демократія: Супрун наостанок потролила Зеленського фотожабою.

Знай.uа писав, "Весна покаже, хто де крав": Супрун просто так не відпустять, починається масштабна перевірка.