І як, на його думку проходить спілкування і які взагалі взаємини, на скільки вони конструктивні між коаліцією і опозицією, і не тільки в комітеті.

«Навіть в комітеті ( ред: у комітеті з регламенту) не було жорсткого протистояння, це все гра на камери, тільки камери вимикаються – там зовсім інший діалог».

Заступник голови фракції також каже, що "Європейська солідарність" не підтримала відсторонення Геращенко.

"З їхнього боку це було б неетично, хоча, знову ж таки, це справа кожного, але особисто я голосував не тому що колеги в комітеті це підтримували, а тому що у мене справді була така думка. Якщо це не публічне спілкування, де немає камер, люди нормально між собою спілкуються, незалежно від партії, фракції."

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

І, що відносно комітету, якщо це публічна історія - вона виглядає на картинці по-одному, але якщо прибрати всі "картинки" - у результаті, на думку Культенко, виходить нормальний діалог.