Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що будівля Кабміну спроектована неефективно. Він запропонував перемістити частину міністерств до головної будівлі уряду, що розташована на вулиці Грушевського у Києві. У своєму ж кабінеті Дубілет затіяв ремонт.

Про це Дубілет написав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Місяць тому, коли я почав працювати в Кабміні, мене вразило, як багато площі тут використовується неефективно. Багато залів для нарад. Великі незатишні коридори. Величезні кабінети керівників. За попередніми підрахунками, в будівлю теоретично можуть в'їхати додатково до 1000 осіб. А в центрі столиці офісна нерухомість коштує дорого, знаєте!" - йдеться в дописі міністра.

Дмитро Дубілет
Дмитро Дубілет

Дубілет додав, що звільнені приміщення можна було б передати під приватизацію. Також він зазначив, що хоче змінити планування власного кабінету й показав, як усе має виглядати у кінцевому результаті.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Невеликий переїзд затіяв і я. Приміщення на фото зліва — це... гм... це мій кабінет. Він величезний. Я в ньому боюся заблукати 🙂 Планую з нього переїхати в якесь затишне місце, а в цьому приміщенні зробити опенспейс на 20+ осіб.

Нагадаємо, Зеленського із першою леді урочисто привітали у Латвії: церемонія офіційної зустрічі із Егілсом Левітсом.

Як повідомляв портал Знай.uа, МАУ потрапила у гучний скандал, українці вражені "сервісом": "Ліктем сусіда у щоку".

Також портал Знай.uа писав, що таємничу незнайомку, яка зірвала марафон Зеленського шукають всією країною: "Розкопати і висвітлити".