Запропоновані санкції повинні торкнутися трубоукладальні суду та іноземні суб'єкти, задіяні в будівництві. Таку заяву оприлюднили у вівторок, 29 жовтня.

Член республіканської партії США Енді Бар запропонував в конгресі країни ввести чергові санкції проти трубоукладальних судів та іноземних суб'єктів, які головним чином задіяні у будівництві газопроводу "Північний потік - 2".

Законопроект пропонує заборонити в'їзд на територію США фізичним особам, які допомагають зазначеним судам та суб'єктам в будівництві трубопроводів для експорту певних видів російської енергії.

Також в документі йдеться про надання повноважень президенту країни, за яким він зможе вводити санкції проти суб'єктів, які надають фінансові та страхові послуги трубоукладочным компаніям, що здійснюють підтримку експорту деяких видів російських енергоносіїв.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Бар вважає, що за допомогою Північного потоку - 2 Росія поширює свій "шкідливий" вплив у Європі.

Нагадаємо, Путін підписав смертний вирок: політолог розповів, як Росія знищить сама себе.

Як повідомляв портал Знай.uа, що пляжі Криму заполонили дикі "туристи", прогнали навіть найсміливіших: "VIP-клієнти підкотили".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук позбавив Київську область вищого керівництва: "І так, поки не знайдемо чесних і сумлінних".