Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг не провів зустріч зі звільненими з російського полону українськими моряками. Повідомляється, що зустріч мала б стосуватися Росії.

Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на інсайд.

Україна пропонувала організувати зустріч в Одесі, але Альянс відмовився. У виданні зазначили, що Франція виступила проти зустрічі Генсека НАТО з українськими моряками, оскільки це може зірвати зустріч у нормандському форматі у разі негативної реакції РФ.

Єнс Столтенберг
Єнс Столтенберг

Як відомо, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у середу, 30 жовтня, прибув до Одеси. 31 жовтня у Києві Столтенберг головував на зустрічі комісії Україна-НАТО за участі президента Володимира Зеленського. У цей день генсек НАТО виголосив промову у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".