Про це він повідомив на своїй сторінці в facebook.

Також, нардеп не дав меру міста Геннадію Труханову набрати політичних очок на знесеному членами ГО «Національний опір» барельєфа маршала Жукова зі стіни обласного військкомату, повідомляє Politeka.

На своїй сторінці в facebook депутат-мажоритарник представив детальну стратегію розвитку Одеси з планом підготовки та проведення в місті міжнародної виставки EXPO 2030.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

«Потужним поштовхом для оновлення і розвитку інженерної, транспортної, туристичної, логістичної, соціальної, ринкової інфраструктури Одеси та передмість стане організація в нашому місті міжнародної літньої виставки Expo2030. Така подія світового масштабу дозволить залучити в економіку регіону сотні мільйонів доларів та створить десятки тисяч робочих місць», – підкреслив Леонов.

Крім того, на своїй сторінці в facebook нардеп додав, що направив депутатське звернення до мера міста та чолі ГУ НП Одеської області Олега Беха з вимогою втрутитися і розібратися в пригоду зі знесенням барельєфу маршалу Жукову по вулиці Канатній, 87.

«Готую депутатське звернення до мера Одеси Геннадія Труханова з вимогою терміново організувати робочу групу, куди увійдуть громадські організації, небайдужі мешканці міста та депутати-мажоритарники Одеси для обговорення цього і майбутніх подібних випадків. Також, готую депутатське звернення до керівника ГУ Національної поліції в Одеській області Олега Беха з вимогою дати правову оцінку діям членів громадської організації «Національний опір», які брали участь у знесенні барельєфа маршалу Жукову зі стіни будівлі обласного військкомату по вулиці Канатній, 87», – повідомив Леонов.

Всесвітня (Expo) – міжнародна виставка, яка є символом індустріалізації і відкритим майданчиком для демонстрації технічних і технологічних досягнень. Найближча виставка відбудеться в 2020 в Дубаї.