Цими днями в мережі з'явилася фотографія тринадцятирічної давності прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. І слід зауважити, знімок вражає, адже впізнати політика практично не реально. Відповідну фотографію показав його друг і знайомий Олексій Павловський на власній Facebook-сторінці.

На знімку видно, як стоїть два молодих хлопці на фоні балкона в одному з районів столиці. Гончарук надів джинси і джинсову куртку, а свій образ доповнив сонцезахисними окулярами. Ось, як підписав знімок його друг Павловський:

"Справа - сьогоднішній прем'єр-міністр України, 13 років тому. - Історія простого хлопця з великою місією в майбутньому".

Зауважимо, що в коментарях людям сподобався образ "простого пацана" Гончарука.

Праворуч - сьогоднішній прем'єр міністр України, 13 років тому. - Історія простого хлопця з великою місією в майбутньому. Олексій Гончарук (Oleksiy Honcharuk)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Алексей Павловский op Vrijdag 1 november 2019

Нагадаємо, раніше Зеленський хоче створити стартап-платформи для українських студентів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін збільшив кількість вихідних на Різдво

Також "Знай.ua" писав, що уряд Зеленського прийняв важливе для водіїв рішення