Про це йдеться в матеріалі «Стоп корупції», пише Политека.

Група прокурорів на чолі з Куликом, зокрема, «веде» розслідування махінацій при купівлі так званих «вишок Бойка», кримінальні провадження щодо втікачів олігархів Сергія Курченко і Дмитра Фірташа, розслідує «общак Януковича» та інші. Під оперативним супроводженням групи Кулика були творець скандальної фірми «Бурисма» Микола Злочевський, син екс-генпрокурора Артем Пшонка, Олександр і Віктор Януковичі, Юрій Іванющенко, Петро Порошенко та інші. «Можна сказати, що Кулик був «смотрящим» від ГПУ за топ-чиновниками України та їх бізнесом», — йдеться в матеріалі.

У зв'язку з цим автори припускають, що тиск на Кулика пов'язаний з професійною діяльністю. Як формальний привід для звільнення намагаються використовувати недавній будівельний скандал. «Розривати військового прокурора за добудову поверху? Це щось нове. Необов'язково бути військовим прокурором, щоб щось добудувати над або до квартири», — пише видання.

Нагадаємо, ЗМІ писали про те, що Кулик нібито незаконно добудував один поверх над двома належними йому квартирами в житловому комплексі Diplomat Hall на Жилянській. Раніше Кулика також підозрювали у незаконному збагаченні. При цьому НАПК не виявило у прокурора незаконного майна. Зараз Кулик через суд намагається довести відсутність у справі складу злочину.